Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiegyenlített mérkőzés, megérdemelt döntetlen

 Kiegyenlített  mérkőzés, megérdemelt döntetlen

 

 

MTE 1904 – Balatonfüred  2 : 2   (1:2)

 

Mosonmagyaróvár  250 néző.

Vezette: Sándor Zoltán. MTE 1904: Antal, Wang Yida, Darázs, (Horváth Á.), Schma­tovich, Derdák, Schaf­ranek, (Madarász), Szabados G., Szabados T., (Mészáros), Angyal, Karácsony P., Hajós. Edző: Tiba Zoltán.

 Balatonfüred: Kiss G., Krén, Karácsony B., Banai, Lukácsa, Boromisza, (Murányi), Babics, Tóth B., Babik, (Bognár), Tatai, Marosvölgyi

Edző: Glázer Róbert

Gólszerzők: Schmatovich (2), ill. Tatai, Karácsony B.

 

A mérkőzés eseményei:

foci.jpg

Kezdés után a vendégek már a 3. percben vezetést szereztek. A kaputól huszonkét méterre végezhettek el szabadrúgást, amihez Tatai állt oda, és a rosszul felálló sorfal között a jól eltalált labda, a jobb alsó sarokban kötött ki. (0:1)

15. perc: Schmatovich húsz méteren keresztül vezethette a labdát, majd a kaputól húsz méterre lövésre szánta el magát és a jól eltalált labda nagy erővel vágódott a bal, felső sarokba. (1:1)

A 26. percben Schafranek huszonöt méteres, veszélyes szabadrúgását hárította a vendégek kapusa.

33. perc: Boromisza tizenhat méteres lövése a kapu fölé szállt.

42. perc: Ismét vezetést szereztek a vendégek, jobb oldali szögletrúgás után Karácsony B. a védőket megelőzve, öt méterről csúsztatta a labdát fejjel, félmagasan a kapu jobb sarkába. (1:2)

Szünet után hamar egyenlítettek a hazaiak, Schmatovich jó labdát adott Hajósnak, aki balról középre adott és a jól helyezkedő Schmatovich hat méterről a léc alá lőtte a labdát. (2:2)

60. perc: Marosvölgyi tizennyolc méteres lövését szépen védte a hazai kapus.

68. perc: Tatai tizenhat méteres, léc alá tartó lövését Antal bravúrral szögletre hárította.

71. perc: Schmatovich szép cselekkel ment el a baloldalon, de kecsegtető helyzetben tizenöt méterről a kapu mellé lőtt. Az utolsó, említésre méltó esemény a 83. percben, Hajós tizennyolc méteres, nagy lövése a kapu mellé szállt.  

 

Összefoglalva:

Álmosan kezdett a hazai csapat, a fürediek hamar vezetést szereztek. Ezt követően kiegyenlített lett a mérkőzés, az MTE szép támadásokat vezetett és egy mesteri Schmatovich alakítás után, egyenlítettek a hazaiak. Még szünet előtt sikerült a vendégeknek vezetést szerezni. A félidőben kettős cserét hajtott végre az MTE, amit hamar sikerült is gólra váltani. A mérkőzés hátralévő részében mindkét csapat nagy erőfeszítéseket tett a győzelem megszerzéséért, de a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak, így az eredmény már nem változott. Jó iramú, eseménydús mérkőzésen az MTE eddigi, itthoni, legjobb teljesítményt nyújtva, igazságos döntetlent ért el, a jól játszó balatonfürediek ellen.

Jók: Schmatovich, Antal, Hajós, Derdák ill. Tatai, Babics, Karácsony B.   

 

Edzői vélemények

Tiba Zoltán: Elkerülhető gólokat kaptunk, a játék képe alapján a döntetlen reális, egy jól játszó Balatonfüred ellen.

Glázer Róbert: Én jobb játékra számítottam, de a nagyon lelkes MTE megérdemelten tartotta otthon az egy pontot.

 Mosonmagyaróvár, 2012. május 19.

 

 Sztranyovszky Attila

Fotó: Nagy Mária 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 299726
Hónap: 2037
Nap: 48