Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A rutin nyert a tapasztalatlansággal szemben Mosonmagyaróvári TE 1904 – Móri SE 1:3 (0:0)

 A rutin nyert a tapasztalatlansággal szemben

Mosonmagyaróvári TE 1904 – Móri SE  1:3  (0:0)

 

 

Mosonmagyaróvár  150 néző. Vezette: Gaál Ákos. MTE 1904: Antal, Szabados T., Mészáros T., Farkas, Ladisz­laidesz, Németh B., (Ujvári), Horváth Á., (Schmatovich E.), Darázs, Angyal, Schmatovich G., Madarász (Hajós).Edző: Siska Attila.Móri SE: Varga Z., Handl, Vajay, Trampler, Pongrácz, Bátki, Tóth R., Tar, (Sebestyén B.), Disztl, (Polovitzer), Pet­ruska, Bastovanov. Edző: Sebestyén Ferenc. Gólszerzők: Hajós, ill. Pet­ruska, Bastovanov, Pongrácz.

 Mérkőzés előtti vélemények: Siska Attila: A küzdő szellemmel elégedett voltam Csornán, de a játékkal messze nem. A sok fiatal szerepeltetése miatt, a rutinosabb játékosok is elbizonytalanodtak. Ezt csak az idő fogja orvosolni. Nagyon sokat dolgozunk, azt várom, hogy ebből a mérkőzéseken is láthasson valamit a közönség. Nagyon nehéz ellenfél lesz a jó erőkből álló móri csapat, de bízom a győzelem megszerzésében.

Turány Imre: Reméljük, a jövő csapata hamarosan kirajzolódik és ez eredményekben is meg fog mutatkozni. A mai meccsen örülnék, ha itthon tudnánk tartani a három pontot.

Bálint István törzsszurkoló: Már igen kellene a győzelem, bízom benne, hogy a fiatal csapat minél hamarabb beérik.  

Sebestyén Ferenc: Remélem, egy jó mérkőzést játszunk és szeretnénk három ponttal távozni.

A mérkőzés eseményei:

foci2.jpg

A 13. percben Pongrácz 18 méteres lövését védte Antal. Két perccel később Bastovanov 22 méteres szabadrúgását szintén hárította a hazai kapus. Az MTE első lehetősége a 20. percben Horváth Á. előtt adódott, de 5 méterről leadott lövését a vendég kapus gyors vetődéssel hárította. A 34. percben Schma­tovich G. verekedte át magát a védőkön, és 16 méteres lövését szögletre hárította Varga. A 46. percben Schmatovich G. ment el a bal oldalon, lapos, beadásszerű lövése alig kerülte el a kaput. 50. perc, egy beívelt labdát Tóth 5 méterről a kapufára fejelte, és a jókor érkező Pet­ruska, 4 méterről a kapu közepébe helyezett. (0:1) A 65. percben ismét Schmatovich G. került jó helyzetbe, de nehéz szögből leadott lövését Varga hárította. A 66. percben eldőlt a mérkőzés, a hazai védelem nagy hibája után az üresen maradt Bastovanov 15 méterről a léc alá lőtt. (0:2) A 74. percben az újonnan beállt Hajós egy szép csel után 16 méterről élesen a jobb alsó sarokba talált. (1:2) A 81. percben Mészáros szabálytalankodott a 16-oson belül, és a túl szigorúan megítélt büntetőt Disztl végezte el, de a bal sarokba tartó labdát Antal bravúrral hárította. A 87. percben Pongrácz kapott pontos labdát, aki a kimozduló Antal mellett, a bal, alsó sarokba lőtt (1:3).        

foci1.jpg

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A rutinosabb vendégek ellen a hazai fiatalok szép támadásokat vezettek, de gólhelyzetig egyik csapat sem jutott el. Szünet után az MTE sok helyzetéből csak egyet tudott gólra váltani, míg a vendégek veszélyes kontra támadásai közül hármat értékesítettek. A céltudatosabban játszó móriak megérdemelten nyertek a mérkőzés végére elfáradó hazaiak ellen.  

Jók: Antal, Schmatovich G. ill. Pongrácz, Petruska, Varga Z., Bastovanov. 

Mérkőzés utáni vélemények:

Siska Attila: A rutin nyert ma, a tapasztalatlansággal szemben.

Sebestyén Ferenc: Én azt kaptam, amire számítottam. Felhívtam a játékosaim figyelmét, hogy ne tévessze meg az Óvár eddigi szereplése, amit meg is fogadtak.

Brunner János törzsszurkoló:

Ez a gyenge és eredménytelen játék nem ezen a mérkőzésen kezdődött el. Közel másfél év alatt, másfél csapatnyi játékos hagyta el az MTE csapatát. A helyükre igazolt és az ifiből felkerült játékosok ezt a nem túl magas NB III-as szintet sem ütik meg. A távozó játékosok mind meghatározó játékosok voltak.

 

 

Mosonmagyaróvár, 2012. 04. 07.

Sztranyovszky Attila (Nagy Mária felvételei) 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 299726
Hónap: 2037
Nap: 48