Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


választások éve: 2014.

 Az évfordulók és a választások éve

 

cimlap.jpg

Különösen szép falinaptárral kedveskedett a város önkormányzatának megbízásából a Flesch Károly Kulturális Központ és a Hansági Múzeum a városlakóknak. Kumpf Antal fényképész (1879-1955) gyűjteményéből választott egy-egy archív fotót a hónapok mellé. Tizenkét Mosonmagyaróvári városkép elevenedik meg a lapokon, vall a település múltjáról.

Divatja van a régi fotográfiáknak, jó szembesülni a város valahai és mai arcával, a naptárlapokon ugyanis a régi felvétel mellett ott van a mai is.

Már benne járunk 2014-ben, s előre borítékolható, hogy izgalmas évünk lesz. Több választás is zajlik, országgyűlési képviselőket választunk tavasszal, majd EU parlamenti képviselőket. S ősszel a helyhatósági választások következnek.

Nem kicsi a tét, arról van szó, hogy folytathatja-e munkáját a jelenlegi kormányzó erő, vagy visszakívánják-e a választók azokat, akik egyszer már álltak a kormányrúdnál.

S ne feledjük: 2014-ben száz éve lesz annak, hogy kitört az első világháború. S nem mellesleg, harminc éves a kulturális központ.

 

Bővelkedik hát eseményekben 2014. Az előttünk álló évhez erőt, s egészséget kívánunk!   


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 299726
Hónap: 2037
Nap: 48