Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Atlétikai klub alakult

 Atlétikai klub alakult

2011. szeptember 29-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a Mosonmagyaróvári Atlétikai Club  (MAC) Szitás László vezető edző irányításával.

atletika-014.jpg

A megnyitó ünnepségen Dr. Kiss Krisztián az egyesület elnöke elmondta, hogy  legfontosabb célként a tagsággal rendelkező gyermekek egészséges életmódra nevelését, e csodálatos sportág megismertetését és tehetségük kibontakozását tűzte ki célul. Az edzéseket jól képzett szakemberek, testnevelők, egykori kiváló atléták tartják, név szerint Szitás László, Glaser Dávid, Balassa László, Nagy Eszter és Varga Zoltánné és Kozmeth Éva . 

Közel 100 gyermeket köszönthet tagjai közt már az egyesület, akikkel hetente háromszor ismét benépesül délutánonként a Kossuth Lajos Gimnázium mögötti sportpálya. 

A vezetőség továbbra is sok szeretettel várja azokat a  8-18 éves fiatalokat, akik szeretnék megőrizni egészségüket, tökéletesíteni alapvető mozgáskészségüket, fejleszteni fizikai képességüket.

Jelentkezni hétfőn, szerdán és pénteken 17:30-tól 18 óráig a gimi pályán ill az atletikaclub@gmail.com e-mail címen lehet.

 
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Július / 2019 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 321832
Hónap: 5364
Nap: 203