Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MSZP: A földspekulánsok hálójában?

MSZP: A földspekulánsok hálójában?

 Megdöbbenéssel olvastam Beke Károlynak, az MSZP megyei alelnökének közleményét, amelyben eltúlzottnak tartja a zsebszerződések elleni fellépés jogi eszközeit. Félti a jogállamiságot az államtól, aki megvédeni szándékozik szuverenitását.

Miről is van szó? A magyar fölterület külföldiek általi vásárlása jelenleg tilos. Térségünkben mégis sok esetben tapasztalhatjuk, hogy külföldi a tulajdonos. Ezt csak különféle jogi praktikákkal érhették el az elmúlt évtizedben. A magyar föld védelme minden magyar ember alapvető érdeke és kötelessége. A törvények kijátszása pedig bűncselekmény.

Az ügyészek kezébe ezért olyan eszközöket kell adnunk, amelyek képesek megakadályozni azt, hogy a jelenlegi jogi kereteket kijátszva mégis a külföldiek kezébe kerülhessenek földterületeink. Valóban, ezek az eszközök nem hétköznapiak, de ugyanakkor csak így lehet megakadályozni, hogy kijátsszák a törvényeket.

Ismét bebizonyosodott, hogy az MSZP nem a tisztesség és a törvényesség pártján áll. Maffiakapcsolataihoz híven, most is azokat az eljárásokat támadja, melyek segítenek megvédeni a magyar termőföldet.

Arra szólítom föl az MSZP-t, hogy a külföldi érdekek védelme, s maffiakapcsolatai ápolása helyett végre a magyar emberek érdekeit védje!

 Dr. Nagy István, országgyűlési képviselő

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 299727
Hónap: 2037
Nap: 48