Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pro Urbe - javaslattétel

Pro Urbe - javaslattétel

Mosonmagyaróvár város Önkormányzata 1996-ban rendeletet alkotott a Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető érem és díj adományozásáról. A “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR” kitüntető érem és díj - Mosonmagyaróvár város lakossága nagyrabecsülése és tisztelete jeléül - annak a hazai és külföldi jogi és nem jogi személynek adományozható, aki (amely) hosszabb időszak alatt kifejtett munkásságával: a Magyar Köztársaság szolgálatában, a nemzet tudományos, kulturális, művészeti, pedagógiai, környezetvédelmi, egészségügyi, szociális és sport értékeinek gyarapításában, épített környezetének alakításában ,védelmében maradandót alkotott, s mint ilyen, Mosonmagyaróvárral kapcsolatba került. Mosonmagyaróvár város életében kiemelkedő szerepet töltött be, s hozzájárult a város jó hírnevének gyarapításához.

A kitüntetés az arra érdemesnek halála után is adományozható.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek az önkormányzati bizottságok, az állami, társadalmi és érdekvédelmi szervezetek, a polgármester, valamint az önkormányzati képviselők.

A kitüntetés adományozására irányuló indítványt az önkormányzat igazgatási és ügyrendi bizottsága terjeszti a Képviselő-testület elé. A Kitüntetés adományozása képviselő-testületi határozattal történik.

Kérjük az adományozásra jogosultakat, hogy javaslataikat indoklással ellátva legkésőbb 2009. május 29. (péntek) 12 óráig küldjék meg Mosonmagyaróvár város Polgármestere részére. (Mosonmagyaróvár, Fő. u.11.)

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatót dr. Németh Andrea aljegyző,osztályvezető tud adni az 577-806 –os telefonszámon.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 297354
Hónap: 2185
Nap: 129