Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felhívás Pro Urbe Mosonmagyaróvár díj javaslattételére

Felhívás pro urbe mosonmagyaróvár
kitüntető érem és díj adományozására
 
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 1996-ban rendeletet alkotott a Pro Urbe Mosonmagyaróvár kitüntető érem és díj adományozásáról.
 “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR” kitüntető érem és díj – Mosonmagyaróvár város lakossága nagyrabecsülése és tisztelete jeléül – annak a hazai és külföldi nem jogi és jogi személynek adományozható, aki (amely) hosszabb időszak alatt kifejtett munkásságával: a Magyar Köztársaság szolgálatában, a nemzet tudományos, kulturális, művészeti pedagógiai, környezetvédelmi, egészségügyi, szociális és sport értékeinek gyarapításában, védelmében maradandót alkotott, s mint ilyen, Mosonmagyaróvárral kapcsolatba került. Mosonmagyaróvár város életében kiemelkedő szerepet töltött be, s hozzájárult a város jó hírnevének gyarapításához.
A kitüntetés az arra érdemesnek halála után is adományozható.
A rangos elismerésre méltó jogi és nem jogi személyeket javasolhatják az önkormányzati bizottságok, az állami, társadalmi és érdekvédelmi szervezetek, a polgármester, valamint az önkormányzati képviselők.
A beérkezett javaslatokat az önkormányzat Igazgatási és Ügyrendi Bizottsága terjeszti a képviselő-testület elé, mely dönt a kitüntetés odaítéléséről.
Kérjük az arra jogosultakat, hogy javaslataikat legkésőbb 2011. május 31-ig küldjék meg a Polgármesteri Hivatal Szervezési és Koordinációs Osztályára, Fehérné Bodó Mariann aljegyző részére.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 
LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 297356
Hónap: 2186
Nap: 128